Oppassen & Uitlaten

Voor de zorg van jouw hond, kat of knaagdier tijdens je afwezigheid kun je ook bij KynoPlus terecht.
De kleinschalige uitlaatservice van KynoPlus is ideaal voor honden die net even wat extra aandacht nodig hebben qua gezondheid en/of gedrag, of die zich niet prettig voelen in een bus of grote roedel.
En niet alleen honden worden liefdevol verzorgd door KynoPlus, ook jouw kat en/of knaagdier komt niets tekort bij de verzorging aan huis.

Voor het uitlaten van je hond(en) kun je ook bij KynoPlus terecht. Ik wandel apart met jouw hond in een voor hem bekend gebied. Wekelijks of slechts een enkele keer als je bijvoorbeeld een dagje weg wilt zonder hond.
Een wandeling duurt ca. 1 uur. Maar is jouw hond snel overprikkeld, nog een pup of kan hij door ouderdom of ziekte niet zo lang wandelen, dan is een kortere wandeling uiteraard mogelijk. Door de individuele en positieve begeleiding van KynoPlus hebben met name honden die net even wat extra aandacht nodig hebben vanwege lichamelijke problemen en/of gedragsproblemen, baat bij de uitlaatservice van KynoPlus. Een wandeling in combinatie met hondenmassage of een snuffelspel bij thuiskomst, alles is bespreekbaar.
Vooraf vindt een vrijblijvend en uitgebreid intakegesprek bij jou thuis plaats. Ik maak kennis met jou en je hond, wil graag weten wat de bijzonderheden zijn betreft gezondheid en gedrag en bespreek jouw wensen.
Naast veel opleindingen, cursussen, workshops en lezingen die ik heb gevolgd op het gebied van gezondheid en gedrag van honden, heb ik ook mijn diploma “Erkende Hondenuitlaatservice” van de Martin Gaus Academie. Daarnaast heb ik ruime ervaring opgedaan bij een uitlaatservice in Amsterdam, voordat ik met mijn eigen uitlaatservice in Millingen aan de Rijn (bij Nijmegen) startte.

hondenuitlaatservice
Zoek je een hondenuitlaatservice in de omgeving van Amsterdam?
Neem eens een kijkje op de website van oud-collega Marsha de Blieck: Personal Paws Hondenuitlaatservice

Heb je een kat of knaagdier en wil je met een gerust hart een weekendje weg of op vakantie? Ik kom graag en met veel liefde jouw huisdier(en) bij jou thuis verzorgen. Omdat ze in hun eigen omgeving kunnen blijven, voorkomt dat veel stress. Ik zorg voor hun dagelijkse maaltijd, vers drinkwater, een schone kattenbak of knaagdierverblijf én voor voldoende aandacht. Uiteraard worden eventuele ongelukjes opgeruimd en houd ik de omgeving van de kattenbak en/of knaagdierverblijf schoon. Voor extra zorg zoals het toedienen van medicatie of vachtverzorging reken ik een kleine meerprijs.
Ben je wat langer weg? Dan zal ik ook de post verzamelen en de planten in huis water geven. Wil je dat ik ook de planten in je tuin of op je balkon verzorg of tussendoor stofzuig? Dan is dat tegen een meerprijs mogelijk.
Vooraf vindt een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis plaats. Ik maak kennis met jou en jouw huisdier(en), wil graag weten of er bijzonderheden zijn qua gedrag en/of gezondheid en bespreek jouw wensen.

oppasservice
Zoek je een Huisdieroppas in de omgeving van Amsterdam?
Neem eens een kijkje op de website van oud-collega Marsha de Blieck: Personal Paws Hondenuitlaatservice