che dsc_1381 kuba milkica sapa

Sofija Lukic en honden Che, Tony, Kuba, Milkica en Sapa – Workshop: oktober 2016
Wij hadden het grote geluk vorige week een workshop Ontspanningsmassage te mogen volgen van Kynoplus. Odette kwam zelfs persoonlijk naar ons huis, omdat het ons niet was gelukt op locatie te komen. Wij hadden de workshop gewonnen nadat Meat & Bones deze had verloot op hun Facebook site ๐Ÿ™‚
Het is altijd even spannend als er mensen over de vloer komen, helemaal als je die gene nog niet kent. Maar het was overduidelijk dat Odette hier hele goede ervaring mee had, dus ze is redelijk heelhuids gebleven. ๐Ÿ™‚ Nadat iedereen wat kalmeerde zijn we begonnen. Eerst de theoretische kant goed besproken en dat ging ook erg gemakkelijk. Groot pluspunt voor het telkens weer weten terug te gaan naar het onderwerp, ik ben zelf erg van de hak op de tak, dus beetje sturing is erg gewenst. Alles werd erg duidelijk uitgelegd en we hebben veel besproken. Nadat we dit hadden doorgenomen zijn we gaan kijken welke hond het zag zitten als proefkonijn te dienen. We hadden genoeg keus, vond het ook super fijn dat Odette dus erg goed de kalmerende signalen van de honden wist op te pikken, zij had door dat Che zich wat ongemakkelijk voelde omdat we hem zo zaten te palperen ๐Ÿ˜‰ !!! Hij zal juist veel aan de massages hebben door zijn hoge spanning en sensitiviteit. De verschillende technieken kwamen aan bod en gelukkig werden we beloond met een proefkonijn die in een soort meditatie toestand raakte toen ze werd gemasseerd.
Ik vond het een zeer leerzame workshop en een zeer belangrijk middel om de welzijn van je huisdier/maatje nog te verbeteren!! Wij zijn Kynoplus ongelofelijk dankbaar dat we de workshop mochten volgen. Ik zal ook zeker mensen in mijn omgeving door verwijzen naar Kynoplus. Ongelofelijk dankbaar voor deze middag en ontmoeting.