Adoptiehond

Adoptiehond is een project dat jou helpt om je (adoptie)hond beter te begrijpen en begeleiden. Zo voorkomen we problemen of helpen je als deze er al zijn.   Adoptiehond is er voor iedereen die een hond wil adopteren, een adoptiehond heeft of met adoptiehonden werkt. Zowel honden uit binnen- als buitenland.

 

Heb je niets met adoptiehonden? Dan kunnen onze onderwerpen toch interessant voor jou zijn. 

Samen sterk

Loeske IJzerman van Volg Je Hond en ik hebben onze krachten gebundeld in het project Adoptiehond. Als gedragsdeskundigen, met adoptiehonden uit alle windstreken en als vrijwilliger voor stichtingen die zich inzetten voor zwerfhonden, weten we waar je tegenaan kunt lopen.

 

Adoptiehonden hebben vaak net even wat meer aandacht nodig en een iets andere benadering. 

 

Onze ervaring en kennis delen we graag met jou! 

Aanbod

We helpen en informeren door middel van:

 

  • (Online) lezingen: over alles wat je over adoptiehonden moet weten. Onderwerpen die aan bod komen zijn: angst, agressie, veiligheid, lichaamstaal en begeleiding in de eerste periode.
  • Online masterclasses: help je hond beter begeleiden bij….  Elke masterclass staat 1 onderwerp centraal
  • Begeleiding: gedragsadvies, lopend leren, speuren en massage

Loeske IJzerman

Loeske heeft haar hondenschool Volg Je Hond, gespecialiseerd in herplaatsers. Ze woont samen met maar liefst 5 adoptiehonden. Naast gedragsdeskundige is Loeske Instructeur Praktijkspeuren. 

 

Praktijkspeuren is geschikt voor iedere hond van elke leeftijd. Het helpt bij het versterken van jullie band, zorgt voor stressreductie en zorgt dat je hond mentaal fit blijft. 

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
×