Individuele Begeleiding

Ben je de kersverse eigenaar van een adoptiehond uit het buitenland, een herplaatser of een pup? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de begeleiding van je hond? Wil je je hond beter leren begrijpen? Waarom hij doet wat hij doet? Dan help ik je graag door middel van individuele begeleiding. 

Maatwerk

Individuele begeleiding is maatwerk. Samen bespreken we wat je graag wilt leren over en aan je hond. Je ontvangt van tevoren een intakeformulier, zodat ik meer meer informatie heb over jouw hond, jullie leefsituatie en jouw wensen. Misschien zijn er gedragingen van je hond die je niet begrijpt of niet weet hoe je daarmee om moet gaan.


Individuele begeleiding kan een bezoek aan huis zijn. Maar we kunnen ook samen een wandeling maken. Tijdens de wandeling  geef ik uitleg over de lichaamstaal van je hond. We kijken onderweg waar je hond op reageert en hoe je dit het beste kunt begeleiden. Een ontspannen wandeling voor jou en jouw hond!


Je kunt ook denken aan hulp bij de begeleiding van de eerste weken met je herplaatser, buitenlandse adoptiehond of pup. Waar let je allemaal op? Wat zie je aan je hond? Hoe kun je hem het beste begeleiden zodat hij zich zo snel mogelijk vertrouwd en veilig voelt?  Zo kun je probleemgedrag voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen!


Loop je tegen probleemgedrag aan? Dan is gedragsbegeleiding meer geschikt!

In combinatie met...

Massagetherapie of gedragstherapie. Massagetherapie is een mooie ondersteuning bij het versterken van je band met je hond, het zorgt voor stressreductie en zorgt dat je hond beter kan leren.

 

Individuele Begeleiding kan ook ingezet worden als vervolgsessies op een gedragsconsult. Wanneer je kiest voor een combinatie van therapieën geldt er een aangepast tarief.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
×